μενού

Καλώς ήρθατε στο noikokyris.blogspot.gr!Προσοχή για βέλτιστη εμφάνιση δείτε μας με chrome!

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Γρήγορες συμβουλές για αποτροπή διάρρηξης του σπιτιού σας

Η οικονομική ύφεση που περνά η χώρα μας εκτός από άνοδο των spreads έχει προκαλέσει και άνοδο στις διαρρήξεις, ειδικά σε περιόδους γιορτών ή διακοπών, δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε αδύναμοι και ανήμποροι λόγο απουσίας σας, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε και να ποια είναι αυτά!

  1. Ξεφορτωθείτε οποιοδήποτε ίχνος προδίδει την απουσία σας από το σπίτι, διακόψτε τις αλληλογραφίες σας ή συννενοηθείτε με κάποιο γείτονα ή γνωστό να μαζεύει τα γράμματα σας, φροντίστε το χαλάκι της πόρτας σας να είναι λερωμένο με πατημασιές σαν να έχει γίνει πρόσφατη χρήση, ένα καθαρό χαλάκι είναι καλωσόρισμα για τους διαρρήκτες.
  2. Κάντε το σπίτι να φαίνεται κατοικημένο, ένα φως με χρονοδιακόπτη είναι μία καλή αρχή.Ακόμα καλύτερο είναι η ψεύτικη τηλεόραση  (faketv). Δημιουργεί την αίσθηση στους διαρρήκτες ότι είστε ακόμα εκεί και ακολουθείτε τη ρουτίνα σας
  3. Γνωρίστε τους γείτονες σας! Είναι για ευνόητους λόγους ένα πολύ καλό αποτρεπτικό! Απλά προσέξτε  τι πληροφορίες διαδίδετε για την προσωπική σας ζωή διότι ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί εναντίων σας από τυχών "πονηρούς" γείτονες.
  4. Μην ποστάρετε ανά πάσα ώρα και στιγμή που είστε για καφέ, που έχετε πάει διακοπές και μην ανεβάζετε φωτογραφίες αμέσως σε ιστοσελίδες κοινωνικών δικτύων με το που πάτε σπίτι, ή κόμη χειρότερα από το σημείο που είστε! Θα μπορέσουν εύκολα να ακολουθήσουν τις κινήσεις σας και να διακρίνουν τις συνήθειες σας! Επίσης μην δημοσιέυετε την ημερομηνία που θα επιστρέψετε από τις διακοπές!
με αυτά τα πράγματα μπορείτε να αποτρέψετε πολλές ενέργειες σε βάρος σας και να κάνετε το σπίτι σας έναν λιγότερο ελκυστικό στόχο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...