μενού

Καλώς ήρθατε στο noikokyris.blogspot.gr!Προσοχή για βέλτιστη εμφάνιση δείτε μας με chrome!

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Βγάλτε λεφτά από το Facebook και από το Twitter!

"Αντί να καταριέσαι το σκοτάδι άναψε ένα κερί", λέει ένα παλιό κινέζικο ρητό δηλαδή μην περιμένετε να βγάλετε ένα σωρό λεφτά από αυτό, αλλά θα κάνετε κάτι πολύ απλό και θα πληρώνεστε για αυτό. Τι είναι αυτό που θα κάνετε; Φυσικά την αγαπημένη σας ασχολία, δηλαδή να δημοσιεύετε τα αγαπημένα σας τραγούδια, σελίδες και άλλα links στο Facebook, στο Twitter, σε blogs, σε Forum και αλλού.
  • Linky.gr : είναι μια ελληνική ιστοσελίδα σμίκρυνσης συνδέσμων, στην οποία αφού κάνουμε εγγραφή, βάζουμε το url που θέλουμε να δημοσιεύσουμε και αυτό εξάγεται στην μορφή www.linky.gr/xxxx. Στην συνέχεια το δημοσιεύουμε όπου θέλουμε δηλαδή, στο Facebook, στο Twitter, σε blogs, σε Forum και αλλού. Όταν κάποιος κάνει κλικ πάνω του, τότε πηγαίνει σε μια διαφήμιση του Linky, όπου πρέπει να την παρακολουθήσει και στην συνέχεια μόλις πατήσει skip ad, τότε μας πιστώνονται 0,56 cent. Το ελάχιστο ποσό πληρωμής είναι τα 5.00 ευρώ και οι πληρωμές γίνονται μέσω paypal. 
  • Adf.ly : είναι διεθνής ιστοσελίδα από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως. Η λογική λειτουργίας είναι ίδια με το linky.gr . Για κάθε 1000 κλικ παίρνετε 2.00 $ ενώ ελάχιστο ποσό πληρωμής είναι τα 5.00 $ μέσω paypal.
Προσοχή!!: Μην προσπαθήσετε να τους ξεγελάσετε κάνοντας κλικ συνέχεια από μόνοι σας, έχουν πολύ εξελιγμένα συστήματα (bots) και θα σας καταλάβουν αμέσως και μάλλον θα διαγράψουν τον λογαριασμό σας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...