μενού

Καλώς ήρθατε στο noikokyris.blogspot.gr!Προσοχή για βέλτιστη εμφάνιση δείτε μας με chrome!

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Διευρύνονται τα κριτήρια του επιδόματος θέρμανσης στο φορολογικό


Έως το τέλος της εβδομάδας με την κατάθεση του φορολογικού νομοσχεδίου αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση τη διεύρυνση των κριτηρίων του επιδόματος κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης για τα ασθενέστερα εισοδηματικά στρώματα. Ανάλογη πρόταση θα κατεβάσει και ο ΣΥΡΙΖΑ.


Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, θα πρέπει να έχει ψηφιστεί έως την επόμενη Παρασκευή σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας εξερχόμενος χθες του Μεγάρου Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.



Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πληροφόρηση σχετικά με το επίδομα θέρμανσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210-4803131 και να επισκέπτονται την ηλεκτρονική εφαρμογή gsis.gr.



Σύμφωνα με  πρόσφατα στοιχεία της Διεθνούς Υπηρεσίας Ενέργειας (IEA), το κόστος του πετρελαίου θέρμανσης για κατοικίες στην Ελλάδα έφτασε στα 1.266 ευρώ ανά 1.000 λίτρα κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2012, αυξημένο κατά 48% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.



Το κόστος αγοράς της ίδιας ποσότητας πετρελαίου ανερχόταν στα 861 ευρώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την IEA, και στα 790 ευρώ στη Νέα Υόρκη, κατά τις πολιτειακές Αρχές.

Πηγή: http://www.skai.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...