μενού

Καλώς ήρθατε στο noikokyris.blogspot.gr!Προσοχή για βέλτιστη εμφάνιση δείτε μας με chrome!

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Πρωτοτυπήστε οικονομικά του Αγίου Βαλεντίνου

Όταν πλησιάζει του Αγίου Βαλεντίνου, όλοι θέλουν να εντυπωσιάσουν τον/την σύντροφό τους και να ζήσουν την μαγεία της μέρας με αυτόν. Μετά σκεφτόμαστε  ότι πρωτότυπο σημαίνει και ακριβό. Όχι απαραίτητα, υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που υπόσχονται ότι θα χαρίσουν, στον/στην σύντροφο σας μια ξεχωριστή ημέρα  με ένα μικρό ή ακόμα και μηδενικό    αντίτιμο.

Για μικρό κόστος:    

  • Αν βρίσκεστε κοντά σε παραλία ή δάσος, πηγαίντε για ένα ρομαντικό πικ νικ(αν συμφωνεί και ο καιρός βέβαια). Φτιάξτε σάντουιτς από το σπίτι και πάρτε και ένα μπουκάλι κρασί μαζί σας, καθώς και μία κουβέρτα. Μην ξεχάσετε να πάρετε και ένα τριαντάφυλλο μαζί σας.
  • Αν δεν βρίσκεστε κοντά σε τίποτα από τα δύο, μην σκάτε μπορείτε να κάνετε πικ νικ στην ταράτσα του σπιτιού σας, ή ακόμα καλύτερα στην κεραμοσκεπή (αν έχετε βέβαια).
  • Μαγειρέψτε για αυτόν/αυτήν. Ειδικά οι γυναίκες θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα. Δημιουργήστε ατμόσφαιρα διακοσμώντας τον χώρο με λουλούδια κ.α. και τοποθετώντας κεριά. Προτιμήστε αρωματικά κεριά ή βάλτε κάποιο πήλινο βαζάκι πάνω στο θερμό καλοριφέρ και βάλτε μέσα νερό και γαρυφαλέλαιο για ευχάριστη μυρωδιά.Αν έχετε τζάκι ανάψτε το. Επίσης βάλτε ερωτική μουσική,  να παίζει χαμηλά. 
  • Μπορείτε το παραπάνω δείπνο να το κάνετε θεματικό. Δηλαδή βάλτε κάτι που θα θυμίζει κάποια ρομαντική πόλη, (Παρίσι, Βενετία κ.α) βάλτε ερωτική μουσική στην γλώσσα τους, ή ακόμα προτιμήστε κάποιο φαγητό από την πόλη τους. Προσκαλέστε τον/την με κάποια χειρόγραφη πρόσκληση, που θα του λέτε πχ. "Σήμερα το βράδυ σε περιμένω για ένα ρομαντικό ταξίδι. Προορισμός η Ρώμη π.χ. Απαραίτητα αξεσουάρ σέξι εσώρουχα και άρωμα".

Αγοράστε λουλούδια οικονομικά online

Αγίου Βαλεντίνου χωρίς λουλούδια δεν γίνεται. Δείτε μερικές οικονομικές λύσεις με τεράστια ποικιλία λουλουδιών για την ημέρα. Επίσης με αυτό τον τρόπο μπορείται, να κάνετε online παραγγελίες και διανομές στον/στην αγαπημένο/η σας.

Για όσους θέλουν να βγούν έξω:

Πολλοί από σας θα προτιμήσουν να βγούν έξω. Υπάρχουν πολλά site στο internet, που μπορείτε να βρείτε οικονομικές λύσεις, από ρομαντικά δείπνα, μέχρι ρομαντικές βραδιές σε  ξενοδοχεία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...